HartZinnig
On ne voit bien qu' avec le coeur ~Antoine de Saint-Exupéry, Le petit Prince~

Versnel je ontwikkeling gericht met coaching

Drukke ambitieuze professionals die vol in het leven staat en doorgaans een drukke agenda hebben. En echt wel weten hoe goed voor zichzelf te zorgen maar het niet voor elkaar krijgen dat structureel in hun leven te integreren en je dat zo graag wilt.
Jij wilt jouw eigen koers varen en je niet mee laten voeren door de waan van de dag. Je zit niet lekker in je vel.

Wij helpen je 1-op-1 bij het verminderen van psychische problemen en of fysieke klachten.
Je hoeft natuurlijk geen issues of klachten te hebben voordat je besluit te starten. Misschien wil je van een 8 een 10 maken, heb je gebrek aan motivatie of wil je juist op topsportniveau blijven werken, ook dan is HartZinnig er voor jou!

De coaching gesprekken zetten je mentaal in beweging. We gaan eerst uit jouw hoofd naar je hart. Je leert je energie op te bouwen. Je leert te ontspannen en rust te pakken. Je leert anders met zaken om te gaan. Energiegevers in plaats van energievreters. Uiteindelijk gaan we van je hart naar je hoofd voor actieplan.
Just do it! Echt doen, zodat jij duurzaam jouw verlangen realiseert.

Wij zijn mensgericht en gefocust op zelfmanagement en een mooie nieuwe toekomst.
Door de combinatie van jarenlange ervaring in de Risk & Compliance sector, fysiotherapie, haptonomie en docentschap kunnen wij jouw dilemma's op waarde inschatten.
- Onze coaching is altijd maatwerk. -
Op basis van jouw persoonlijke situatie doen wij een coachvoorstel dat is afgestemd op jouw wensen.

Jouw energiemanagement is op orde! Je bent krachtig, vol energie maakt bewuste keuzes en dat ziet het bedrijf waarvoor je werkt ook!

In de natuur

Buiten in de natuur

Conform advies van het RIVM zoeken we het fysieke sociale contact niet op. Daarom vinden al onze coachingsgesprekken on-line plaats net zo lang dat nodig is.

We gaan naar buiten in de natuur. Bewegen, want dat zit in onze natuur en is een goede uitlaatklep voor emoties. We brengen onze Office X-perience naar buiten. Letterlijk! Nette schoenen uit, gympen aan en gaan. Onze coaching gesprekken zetten je mentaal in beweging door tijdens het praten te wandelen.

Allerlei signalen komen aan bod. We analyseren hoe jij jouw energie kan richten, welke denkpatronen en zienswijzen je weerhouden om jezelf intrinsiek te motiveren. We ontwikkelen concrete handvatten om een verandering in te zetten en duurzaam te laten zijn.

We gaan uit jouw hoofd naar je hart. Je ontdekt wie jij echt bent, wat jij wil, waar je goed in bent. Je leert je energie op te bouwen. Je leert te ontspannen en rust te pakken. Je leert anders met zaken om te gaan. Minder gepieker. Energiegevers in plaats van energievreters. Minder last van stress. Je creëert een nieuw of versterkt zelfbewustzijn.

Met als resultaat: Jouw zelfmanagement is op orde! Je bent krachtig, vol energie en zelfvertrouwen en dat ziet jouw omgeving en het bedrijf waarvoor je werkt ook!

Binnen aan tafel

Binnen aan tafel

We gaan ook naar binnen. Figuurlijk en dat is best spannend. We nemen een kijkje in jouw hart (heart). Wie ben je eigenlijk?

Wat is jouw intrinsieke motivatie? Wat is het waar jij elke ochtend graag je bed voor uit stapt? Wat zijn jouw kwaliteiten, jouw talenten?

We krijgen inzicht in jouw veerkracht, wendbaarheid en je werkvermogen. Naast de subjectieve druk die jij ervaart brengen we vakkundig jouw objectieve druk in beeld. Als helder is wie jij bent en wat jij wil gaan we over naar doen.

Letterlijk en dat is heel concreet: we gaan binnen aan de tekentafel zitten. Een actieplan maken met verstand (mind). Met kleine stapjes helder en realistisch geformuleerde activiteiten bereik jij jouw doel. 

En dat hoef je niet alleen te doen. We zijn de stok achter de deur, net zo lang totdat je zelf goed onder de knie hebt de wijsheid van je hart te volgen in combinatie met je verstand. 

Deur van binnen naar buiten

Van binnen naar buiten

We starten altijd met een kennismakinggesprek. Daarin achterhalen we wat jouw daadwerkelijke wensen zijn, jouw persoonlijke doel dat je wil bereiken. Vervolgens maken we een op maat gemaakt voorstel met daarin een plan die voor jou het beste past. Gemiddeld bestaat een coachingstraject uit 10-12 sessies met een looptijd van 6 - 9 maanden. 

We gaan van binnen naar buiten. De persoonlijke en intensieve coachgesprekken zijn toegespitst op jou: energiemanagement, zelfmanagement, bewustwording, zingeving, vitaliteit, persoonlijk leiderschap en duurzame inzetbaarheid.

Indien gewenst kan je gebruik maken van duo-coaching. Dan heb je gesprekken met twee verschillende coaches, ieder met een eigen expertise.

Tijdens de coaching combineren we met verschillende methoden zoals Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Mindfulness (ademen en mediteren), Rationele Emotieve aanpak (RET) en Kernkwaliteiten van Ofman. Daarbij gebruik ik mijn expertise op het gebied van vernieuwend coachen, stress- en burn out counseling, verandermanagement, beweegcoaching en mijn managementervaring.

Testimonials