HartZinnig
Ik geloof dat je in beweging jezelf ontdekt! Gelukkig jezelf ~Petra Muller~

Contact

Ik ben Petra Muller, coach, een vakvrouw, een sporter, een moeder, een partner, gedreven in alles wat ik doe. Ik heb geleerd uit overvolle agenda’s, doorduwen en mezelf voorbijrennen. Mijn ervaring uit de consultancy en financiële wereld bij o.a. PwC, KPMG en de Rabobank als risk en compliance manager combineer ik met mijn passie voor het laten leren hoe je blij wordt door je hart te volgen.

Als (vitaliteit)coach, stress- en burn out coach enthousiaste en risk & compliance professional, ondersteun ik graag mensen en bedrijven in hun proces op weg naar een mooie balans tussen: risico’s, commercie en efficiency. En bij de dilemma’s en allerlei verschillende vraagstukken die daarbij komen kijken.

Ik combineer mijn passies door mensen figuurlijk en letterlijk in beweging te zetten. Gelukkig zijn met jezelf is waar ik voor sta!
Uiteindelijk gaat het elke keer over de balans tussen het hoofd en het hart. Je energiemanagement en stressmanagement zijn dan in balans (fysiek en emotioneel). Je bent gelukkig en staat energiek in het leven, zowel zakelijk en privé. Harmonieus, krachtig, vol energie en zelfvertrouwen! Mooi voor jezelf, je omgeving en ook voor je werkgever! Dat doen we bij HartZinnig

Contactgegevens

HartZinnig
Petra Muller

06 15 37 21 75
petra@hartzinnig.nl
De Ruyterstraat 40
1541 CW Koog aan de Zaan