HartZinnig
Door Corona verandert voor veel mensen het werk Geen job meer of jij werk is al een tijd niet meer zo leuk

Gratis ontwikkeladvies en loopbaancoaching bij HartZinnig via ‘NL leert door’

Ben jij werkzoekende, werknemer, flexwerker, zzp-er, ondernemer? Iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd met een relatie tot de arbeidsmarkt kan een gratis coachtraject aanvragen!

De kans is groot dat door Corona je werk behoorlijk is veranderd of dat je zelfs geen baan meer hebt. Of misschien zit je al een tijdje te piekeren over je werk. Je hebt het niet helemaal meer naar je zin, maar wat dan wel? Wat wil ik nu eigenlijk, waar word ik blij van? Waar is dan die leuke job voor mij?

This is the signs you've been looking voor

Het enige wat je hoeft te doen is contact op te nemen met HartZinnig. Petra Muller van HartZinnig voldoet namelijk aan de voorwaarden van de regeling ‘NL leert door’. Met deze subsidie probeert de overheid de arbeidsmarkt zo een extra stimulans te geven. HartZinnig registreert het traject, vraagt de subsidie aan en handelt de administratie helemaal verder voor je af.
 
Hoe zit zo een gratis ontwikkel- en loopbaancoaching programma eruit?
-       Een kennismakingsgesprek
We starten altijd met een kennismakinggesprek. Daarin achterhalen we wat jouw daadwerkelijke wensen zijn, jouw persoonlijke doel dat je wil bereiken en waarom jij van het ontwikkeladvies gebruik wil maken. We gaan gelijk plannen!
 
HartZinnig biedt intensieve coachprogramma’s aan van 9, 6 of 3 maanden. Nu dus een unieke kans om een gratis kort coachtraject te volgen met een maximale doorlooptijd van 1,5 maand!
 
-       Digitale arbeidsmarktscan analyse
Geeft inzicht in jouw competenties, interesses, drivers, leervermogen, vaardigheden, jouw huidige positie op de arbeidsmarkt en de kansen (én hoe je die kan vergroten) die er voor je liggen en vergelijking met andere beroepen.
 
-       4 uur aan coachgesprekken
Tijdens de persoonlijke intensieve coachgesprekken gaan we van binnen naar buiten; Wie ben jij? Wat zijn jouw talenten? Wat wil jij en bespreken we natuurlijk de arbeidsmarktscan analyse.
 
-       Jouw ontwikkelplan
Om ervoor te zorgen dat je echt gaat ‘DOEN’ maak je jouw ontwikkelplan. In jouw persoonlijk ‘roadmap’ leg je vast wat je nu al kan doen (korte termijnacties) en wat je later gaat doen (lange termijnacties). Jouw acties worden ‘magisch’ omdat ze écht uit jou komen. Jij hebt ze intrinsiek bepaald en dat zorgt dat je écht tot actie komt en weet waar jij staat op de arbeidsmarkt.
 
Wil jij een gratis coaching traject bij HartZinnig via ‘NL leert door- subsidie’?
Meld je aan via het contactformulier of bel Petra Muller 0615372175. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op en meld ik je aan voor de regeling.
 
Wees er snel bij voordat de subsidie op is. ‘NL leert door-subsidie’ duurt van augustus tot en met december 2020.
 

Testimonials