HartZinnig
Mensen niet meer aanraken door Corona Ik raakte onzeker en ging twijfelen aan mijn baan

Door Corona veranderde mijn werk enorm. Ik werd onzeker, ging piekeren.

Met de Corona crisis veranderde er veel op werkgebied. Ik werk in de thuiszorg waar ik onder andere de planning doe, de gesprekken bij de mensen thuis en ook de mensen verzorg. Een fysiek gesprek, een knuffel, even iemand (extra) douchen wat zo belangrijk is voor mensen die vaak alleen thuis zitten was niet meer vanzelfsprekend of kon niet meer.... Daardoor raakte ik onzeker. Het aanbod voor de coaching via ‘Sterk in je werk’ pakte ik met beide handen aan en zo kwam ik bij Petra van HartZinnig terecht. Gaandeweg ging het niet alleen over mijn werk maar ook over mijzelf.

Hart Diamant

Het is alsof met HartZinnig coaching een soort spotlight op mij is aangezet!
Na elk coachtraject gaat HartZinnig door. We evalueren en houden je nog even (losjes) vast zodat de persoonlijke verandering echt helemaal geïntegreerd is in jouw leven!

Ondanks dat ik zelf natuurlijk een gevoel bij heb, bij hoe een coachtraject is verlopen, blijf ik altijd nieuwsgierig hoe de coachee het echt heeft ervaren. Als ik heel eerlijk ben, vind ik het ook altijd een beetje spannend.
 
Deze testimonial kreeg ik van een coachee werkzaam in de thuiszorg sector. Vanwege Corona hebben we het gehele coachtraject telefonisch gedaan en elkaar niet gezien. Voor beiden een bijzondere ervaring! Ze had nog nooit eerder een coach gehad en pakte daarom het aanbod voor coaching met beide handen aan! Wat fijn dat ik iemand heb kunnen helpen zelfverzekerder te zijn, steviger in haar schoenen te laten staan.

Ik heb haar geraakt en zij mij, zonder elkaar écht aan te raken!
 
“Ik was gewend nogal ‘gewoon of bescheiden’ over mijzelf te denken, het is als of er met deze coaching een soort spotlight op mij is aangezet!
Met de corona crisis veranderde er veel op werkgebied. Daardoor raakte ik onzeker, het aanbod voor coaching pakte ik met beide handen aan en gaandeweg ging het niet alleen over mijn werk maar ook over mijzelf.
Ik heb ervaringen in het verleden gehad met psychologische begeleiding, maar deze coaching is voor mij waardevoller geweest door de opdrachten die ik kreeg en de extra informatie. Petra heeft dat echt heel breed uitgezet en benaderd. Ik voelde me gesteund en heb veel achtergrondinformatie gekregen of aanknopingspunten om daar zelf verder in te gaan onderzoeken.
 
Ik heb veel geleerd over mijn kwaliteiten als mens maar ook hoe waardevol ze zijn in mijn werk. Die kwaliteiten maken mij uniek en ik hoef daarin niets te verbeteren als ik daar niet zelf achter sta.
Dit coaching traject heeft mij ontzettend geholpen om mijn persoonlijke kwaliteiten te (her)ontdekken en te (her) waarderen. Daarom sta ik weer meer zelfverzekerd in het leven.”
 
Monique - Wijkverpleegkundige Evean

Hoe kan coaching voor jou helpen? Ik ben er nieuwsgierig naar! Laat je me het weten?

Testimonials